İSTANBUL / BEYOĞLU - BEYOĞLU MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ

Etiket Sonuçları: USTA

Mrt

ŞUBAT DÖNEMİ KALFALIK/USTALIK BELGELERİNİN BASIMI TAMAMLANDI. BELGE SAHİPLERİ BELGELERİNİ MESAİ SAATLERİ İÇERİSİNDE KUMUMUMUZDAN TESLİM ALABİLİRLER.

Mrt

Meslekî Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak sosyal etkinlikler ve sosyal sorumluluk kapsamında Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Alanı ustalık ve kalfalık sınıfı öğrencileri ile Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu Kasımpaşa Çocuk Yuvası´na 15 Mart 2018 Perşembe günü 14.00 ile 17.00 saatleri arasında ziyaret ettik.Bu ziyaret kapsamında yuvada bulunan çocukların   saç bakım ve kesimleri yapıldı,çocuklara hediyeler verildi. Güzel ve anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçen tüm öğretmen,personel ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

28 Şubat sivil savunma haftası kapsamında kurumumuz personel tahliye tatbikatını başarı ile yapmıştır. Sivil savunma haftası kapsamında öncelikle öğrencilerimize ve personelimize ikaz alarm işaretleri hakkında bilgi verilmiş, sivil savunmanın önemi vurgulanmıştır. Personel tahliye tatbikatımı saat 14:30 da kırmızı alarm sesiyle başlamış ve tüm bina 1 buçuk dakika içerisinde boşaltılmıştır. Daha önceden belirlenen toplanma yerinde toplanılarak herkesin geldiği görüldükten sonra okul müdürü Kemalettin ŞAHİN´İN tatbikatın genel durumunu değerlendirme ve bilgilendirme konuşmasıyla sona ermiştir.

Ekm

Denklik yönetmeliğindeki değişikliğe göre 02.10.2017 tarihinde sonra mesleğiyle ilgili bir işte çalıştığını sosyal güvelik kurumundan veya bağkur prim dökümü ile belgelendiren ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı kurs sertifikası bulunan ,22 yaşını doldurmuş olanlar doğrudan kalfalık ve ustalık sınavlarına alınacaktır.